Copyright Policy

for Users: Let op elke bezoeker van deze website. Je kunt alles hier downloaden voor alleen bureaublad-doeleinden. U hebt geen toestemming om een afbeelding commercieel te gebruiken (in website-achtergronden, muurachtergronden, afdrukken te koop .. zoals dat). U moet de toestemming verkrijgen van de oorspronkelijke auteursrechthouder van die afbeelding om deze commercieel te gebruiken.

for Copyright Holders: Alle afbeeldingen op deze site zijn verzameld uit verschillende bronnen die via zoekmachines op deze manier beschikbaar zijn op internet en beschouwen het feit dat we niet opzettelijk uw werk distribueren. We respecteren je werk altijd bij het maken van die prachtige afbeeldingen. Maar vanwege het feit dat we een script van derden gebruiken dat geen functie heeft om credits weer te geven & amp; informatie over copyright. Momenteel werken eraan. We hebben onze gebruikers al gevraagd om ons auteursrechtbeleid na te leven.

Als u nog steeds niet tevreden bent met ons auteursrechtbeleid. Neem alstublieft de tijd om ons via ons te informeren contact us. Dus we kunnen zo snel mogelijk een passende actie ondernemen.